Rýžová mouka hladká
Rýže je lehce stravitelná potravina, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje gliadin (frakce glutenu) a je tak vhodná pro pacienty s celiakií. Vzhledem k mimořádně nízkému obsahu sodíku je vhodná i pro lidi s vysokým krevním tlakem. Její konzumace pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a kyseliny močové v krvi.
Návod k přípravě: Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu ze pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Vytáhnete z něj tenoučký plátek, vyválejte nudle, ve vodě se nerozpadne.
Složení: Rýžová mouka
Balení: 500g
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1464 kJ / 350 kcal |
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 74,3 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 8,8 g |
Sůl | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příprava - vše k pečení domácího chleba |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Mletí: | Hladká mouka |
Typ mouky: | Bezlepková mouka, Rýžová mouka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.