Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Návod: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení: přípravek z mořských řas Gelidium sp
Balení: 20g
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce: Valdemar Grešík - Natura s.r.o. , Saská 134/60, 405 02 Děčín X - Bělá
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny do spíže |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.