Mandlová mouka jemně mletá - Natural 200g
Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Složení: 100% mletá mouka z loupaných mandlí
Balení: 200g
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 2470kJ/590kcal |
Tuky | 53,00g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,95g |
Sacharidy | 19,00g |
z toho cukry | 4,63g |
Vláknina | 10,00g |
Bílkoviny | 21,00g |
Sůl | 0,05g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Speciální mouky |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Mletí: | Jemně mletá |
Typ mouky: | Bezlepková mouka, Mandlová mouka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.