Sůl
Sůl - života půl? Ale kdeže!
Pokud vám při dochucování neujede ruka, poslouží kvalitní sůl vašemu domácímu pečení a vaření víc než zlato!
V této kategorii najdete zejména himalájskou sůl v typicky jemně růžové barvě (způsobené mírným obsahem železa) nebo tradiční bílé barvě, která má oproti klasické mořské soli jemnější a méně výraznou chuť. Používá se všude tam, kde klasická sůl, je ovšem skvělá také k dochucování při servírování či do mlýnků. V naší nabídce najdete kromě jemné himalájské soli i variantu himalájské bílé hrubé soli a růžové hrubé soli, jejíž strukturu využijete také při dekorování a posypu pečiva.
Skvělou volbou k dochucování vašich pokrmů je také bylinková sůl s pepřem, která obsahuje vyladěnou směs aromatických bylinek jako je oregano, bazalka, tymián, ale také česneku a pepře. Hodí se tak k dochucení exotičtějších druhů pečiva, ale také masa či zeleniny.
No a pokud toužíte po skutečně gurmánském zážitku, vyzkoušejte kouřovou sůl! Tato sůl dodá všem pokrmům specifické uzené aroma a hodí se tak k dochucení uzenin, klobás, mas a podobných pokrmů.
Doplňte svou spíž o tyto skvělé soli, bez nichž to prostě nebude mít žádnou chuť!